Recensies

5*

Erg leuke en leerzame cursus! Zeker een aanrader voor iedereen die wat meer met zijn of haar camera wil.

– Kim

 

5*

De lessen dat men hier volgt zijn top en zeker zo bruikbaar !😉 ik zou niets anders voorschrijven voor hobby en lessen 

–  Nicole

 

5*

Met super veel aanstekelijke enthousiasme van Danielle, heb ik de basiscursus afgerond. Veel geleerd over diafragma, sluitertijd , iso, composities, standpunten. Leuke huiswerkopdrachten, zodat je het geleerde uit moet oefenen. Kortom een leerzame, leuke aanstekelijke cursus !!

– Monique

 

5*

De basiscursus bij Daniëlle is prima in te passen in een druk leven en leert je op een hele fijne manier de basis van fotografie, compositie en fotobewerking. Gezellig en ontspannen. Een aanrader!

– Michele

 

5*

Na deze cursus zie ik mijn camera niet meer als gewoon toestel, maar als mini-computertje! Wat kan ik er veel mee! Aanrader voor degene die op zoek is naar een gezellige, laagdrempelige en volledige basiscursus.  

– Laura

 

5*

Vraag je je af waarom je maar af en toe een mooie foto maakt?? Dan is de beginnerscursus gegeven door Daniëlle zeker een aanrader. In een ontspannen informele sfeer wordt uitgebreid ingegaan op de beginselen van het fotograferen en het begrijpen van je camera. Na het volgen van deze cursus zal het percentage van “gelukt” foto’s zeker veel hoger liggen. Daniëlle, bedankt voor je enthousiasme en heldere wijze van uitleg. veel opgestoken!!

– Jan-Pieter

 

5*

Met veel plezier deelgenomen aan de basiscursus. Eindelijk begrijp ik nu hoe het zit met diafragma, sluitertijd en iso-waarde. Door de behandelde onderwerpen gelijk in de praktijk uit te voeren, leer je je eigen camera ook beter kennen. Aanrader!

– Marij

 

5*

Gebruik je altijd de automatische stand van je camera? Na deze cursus niet meer. Eindelijk weet ik hoe ik mijn camera moet gebruiken. Fijne uitleg van super enthousiaste fotograaf, leuke praktijkopdrachten voor thuis en tijdens de les. Veel geleerd.

– Elke

 

5*

Ik heb met heel veel plezier deel genomen aan de basisopleiding van Perfectief Fotografie. Danielle wist ons met haar vakkennis en enthousiasme te motiveren om met de handmatige instelling van onze camera’s foto’s te maken. Fouten maken mag, sterker nog je leert ervan. In de terugkoppeling van de huiswerkopdrachten gaf ze op een opbouwende en respectvolle wijze feedback. Dit alles in een mooie omgeving en aangekleed met een warm drankje en een koekje. Door het beperkt aantal deelnemers kan Danielle daadwerkelijk persoonlijke aandacht geven. Mocht er onverhoopt nog iets niet duidelijk zijn dan gaf ze via mail heel snel een antwoord. Dank daarvoor en succes met de andere cursussen.

– Thijs

 

5*

Ik heb afgelopen zaterdag de basiscursus fotografie afgesloten. En ik vond het een super fijne cursus. Nu weet ik heel wat meer over mijn camera. En hoe ik meer uit mijn foto’s kan halen door anders te kijken. De cursus wordt door Danielle verbeek op een zeer prettige en duidelijke manier gegeven. En vond het ook erg gezellig!! 

– Christel

 

5*

Ben je nieuwsgierig naar wat je nog meer met je camera kan, wanneer je verder als de Auto-stand gaat en start met de M-stand? Dan is de cursus Basis Fotografie een goed begin!
Je leert oa. om te gaan met de diafragma, sluitertijd, ISO en hoe je een goede compositie herkent. Daarnaast is er ruimte om te oefenen tijdens de lessen en wordt er na elke les uitgebreid aandacht besteed aan de foto’s die je zelf maakt.
De cursus heb ik dit weekend afgerond, dus vanaf nu alleen maar foto’s maken met de M-stand!

– Jason

 

5*

Vandaag de laatste les gehad van de basiscursus een erg leuke en leerzame cursus . Alles wordt goed en rustig stap voor stap uitgelegd.

– Elly

 

5*

Heb eindelijk de stap gezet om een fotografie cursus te volgen en weet nu dat ik dat veel eerder had moeten doen. De basiscursus heeft me veel over de camera mogelijkheden geleerd. Daarnaast kijk ik nu ook heel anders naar “wat” ik aan het fotograferen ben ipv zomaar een leuk kiekje te maken en later te zien wat er nog meer op staat.
De manier waarop Daniëlle deze cursus geeft maakt niet alleen het leren fotograferen, maar juist ook het volgen van de cursus super prettig.
Nu wordt fotograferen pas echt leuk…….
Thanks Daniëlle!!!!

– Mikell

 

4*

Ik heb de eerste cursus gedaan. Het was voor mij opfris, veel nieuwe dingen geleerd, lesmateriaal is duidelijk en de opdrachten leuk om te doen. Danielle legt het duidelijk, rustig uit en is enthousiast. Een aanrader!

– Daniëlle

 

4*

Een goede manier om de basis beginselen van het fotograferen onder de knie te krijgen. Er is veel persoonlijke begeleiding omdat je maar met een kleine groep cursisten zit. Bovendien is er een goede afwisseling tussen praktijk en theorie, genoeg ruimte voor vragen of extra uitleg en een leuke ongedwongen sfeer.

– Patty

 

4*

Ik heb zowel de basis- als vervolgcursus gedaan. Het lesmateriaal wordt rustig en helder uitgelegd met voldoende ruimte voor vragen. De cursus is echt een goede basis, zeker als je verder gaat met fotograferen. Manual blijft vooralsnog best lastig, maar omdat ik nu sluitertijd, diafragma en iso begrijp is het een stuk duidelijker. Je leert ook je camera beter kennen. De vervolgcursus op locatie is erg leuk, met leuke creatieve opdrachten. Daniëlle was altijd te bereiken voor hulp, en zelfs na de cursussen heeft zij mij nog van raad voorzien. Echt een aanrader !!!!

– Marina

 

4*

Mijn man en ik hebben beiden de Basiscursus Fotografie gevolgd en vonden het erg interessant en leerzaam. Een gemoedelijke sfeer met veel ruimte voor persoonlijke aandacht en het stellen van vragen. Ook na afloop van de cursus heb ik voor een uitdagend fotoproject nog veel goede tips via de mail gekregen. Aanrader!

– Davita