Een Fotografie-Cursus als bedrijfsactiviteit of scholing voor medewerkers

(blog, nieuwskrant etc.)?

 

 

Fotografie is voor iedereen, hoe leuk is het om met collega’s als bedrijfsactiviteit een fotografie-cursus te volgen? Bij je eigen bedrijf, dus geen tijd verliezen door te moeten reizen.

Of als er medewerkers zijn die regelmatig moeten zorgen voor mooie foto’s in blogs, nieuwskrant of wat dan ook, en de foto’s kunnen net iets beter (dus geen wazige foto van bijv. een uitreiking van een belangrijke prijs)?

Bij voldoende deelnemers is het mogelijk dat ik een fotografie-cursus kom geven bij uw bedrijf. Ik heb enkele jaren ervaring in het geven van cursussen, en vind het vooral erg leuk om mijn kennis over te brengen en andere mensen net zo enthousiast te maken.

De cursus kan op maat worden gemaakt.

 

Ik ben in het bezit van alle middelen (lesmateriaal, beamer etc.).

Meer informatie? Neem gerust contact met me op!

RECENSIES